Medlemskab

Hvilket hold passer mig/mit barn?

Information om de enkelte hold kan findes under "Holdoversigt" hvor vi har skrevet lidt om niveauet og deltagerforudsætninger


Er du i tvivl kan du altid kontakte os pr mail bestyrelsen@kossejlsport.dk eller til vores formand (Henning) på 5239 0400.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi for at opleve vores træninger. Gerne efter aftale så vi kan tage godt imod dig/jer :-).

Det er naturligvis også muligt at få et par prøvetræninger inden du/I beslutter jer.


Hvad koster det at være medlem? - Kontingent

Det koster 1600 kr. årligt at være medlem af klubben. Kontingentet betales 2 gange om året. 1.marts og 1. august. Betaling skal tilknyttes en automatisk overførsel for at reducere de frivilliges tid med administration.

Hvad dækker kontingentet? 

Medlemskabet og derfor kontingentet dækker


  1. Medlemskab af klubben - herunder gratis brug af vores joller, redningsveste og våddragter i forbindelse med træningen (Modsat mange andre steder behøver I/du ikke selv investere i dyrt udstyr når du starter - er også en fordel hvis du/I er lidt i tvivl om hvorvidt sejlsport er noget for dig/dit barn)
  2. Deltagelse i 1 holdtræning pr. uge i forårsperioden (ult april/primo maj til ult juni/start skoleferien, evt. helligdage er som udgangspunkt træningsfri)
  3. Deltagelse i 1 holdtræning pr. uge i efterårsperioden (Primo aug til uge 41/op til efterårsferien)
  4. Deltagelse i 1 holdtræning pr uge i vintersæsonen (Kun godkendte øvede & fortsættere
  5. Deltagelse i sociale og faglige arrangementer igennem hele året - inkl. i vinterperioden
  6. Opbygning af anciennitet til havneplads i Svanemøllen Havn (For medlemmet)


Tilmelding

Kan ske via kontaktformularen under hvert hold. Husk at skrive medlemmets navn og fødselsdato - ikke forældrenes :-).  Er du i tvivl kan du altid kontakte os pr mail bestyrelsen@kossejlsport.dk eller til vores formand (Henning) på 5239 0400.

Også værd at vide

  1. Se gerne mere på vores hjemmeside www.kossejlsport.dk
  2. Læs også gerne vores træner-, forældre- og sikkerhedspolitik  - under "Om Klubben"
  3. Vi er en klub baseret på frivillighed og derfor at forældre og ældre sejlere i større eller mindre grad involverer sig aktivt i klubbens arbejde. Lidt eller mere. Alt er værdsat