Børn & båd 4 -10 år mandag

Dette hold er pt ikke aktivt - du er velkommen på onsdags eller lørdagsholdet ELLER at skrive dig op på dette hold. Når det senere oprettes igen.


Begynderholdet er for de helt nye sejlere eller for sejlere som allerede har nogen erfaring (typisk 1-2 år).


Her lærer du det grundlæggende ved sejlads, sikkerhed på vandet m.m., og bliver med tiden mere og mere tryg og rutineret til det at sejle i mindre joller. Afhængig af erfaring og fysisk størrelse, typisk i optimistjollen.

Med tiden kan du rykke til andre joller eller på fortsætter/øvede holdene. Det aftales med din træner.


Vi vægter glæden ved sejlads, sikkerhed/tryghed og fællesskab højt. Derfor afslutter vi også nogle gange træningerne med fællesspisning, der arrangeres af frivillige forældre.

Begynderholdet sejler onsdag kl. 17:00-20:00.

Vi stiller som udgangspunkt alt udstyr til rådighed. Jolle, redningsvest og våddragt til rådighed. Medbring barre godt humør, lyst til at lære nyt i et dejligt fællesskab samt badetøj og håndklæde.

Skulle dine forældre også have lyst til at (lære at) sejle - så finder vi også ud af det :-). Der er mange muligheder hos os og og vores venskabsklubber i Svanemøllen havn.

Har du spørgsmål så benyt kontaktformularen på forsiden. Se holdets aktiviteter til højre eller under fanen "Kalender". Eller skriv til bestyrelsen@kossejlsport.dk eller ring 5239 0400 (Henning, formand).


Vil du starte på holdet, klik på fanen "Tilmelding". Husk at de indtastede oplysninger skal være på dig - som sejler. Dine forældre skrives på længere nede i formularen.

Vores aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Trænere

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler