Ynglinge

Velkommen til Ynglingene!

KØS Ynglinge er for sejlere i alderen 15 til 25 år, og er for alle niveauer. Vi har både erfarne sejlere, nybegyndere som er på første sejlsæson og sejlere derimellem. Vi træner bådføring og manøvrer, som er pensum for duelighedsbevis, kapsejlads, og har en masse fede timer på vandet i (næsten) al slags vejr.


Vi har to faste sejldage om ugen, og som medlem tilmelder man sig sejldagene fra uge til uge den eller de dage som passer. I kalenderen kan du se de planlagte træninger. Derudover er trænerne og bådfører frit stillede til at tage medlemmer ud ad hoc, og nogle af vores sejlere deltager i lokal kapsejlads med fast besætning.


Ynglingen er en 21 fods kølbåd designet i 1967, og var OL båd i 2004 og 2008. Den sejles af 2-4 besætningsmedlemmer, og har storsejl, fok og spiler. KØS har denne sæson tre tilriggede Ynglinge i vandet.


Hvis det lyder som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os via formularen til højre, eller finde os på havnen til en snak. Du er mere end velkommen til at få en prøvetur.

Kontaktformular

Fotos

First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
800,00 kr. 2 gange i sæsonen